Hem»April 2016»Mer än en taxi – nästan som en vän

Mer än en taxi – nästan som en vän

0
Delat
Pinterest Google+

 


 

Du ankommer med flyget, mötet med kunden startar snart, du skyndar genom flygplatsen för att hitta en taxi. Nu ska du ”bara” hitta en lämplig taxi, förklara för chauffören exakt vart du skall, betala taxin, tar de kreditkort eller bara lokal valuta? Och självklart komma ihåg att få kvitto till reseräkningen som du måste göra när du kommer hem. Känner du igen situationen? Nåväl, så behöver det inte vara. I samarbete med Cabforce kan CWT boka din taxi i förväg, och ofta till ett bättre pris än du kan hitta själv.

 


 

Enkelt och lätt, i hela världen

Cabforce har sedan starten 2009 utökat sin verksamhet till mer än 270 destinationer i hela världen och expansionen forstätter varje vecka då nya destinationer läggs till. När du bokar Cabforce via CWT bokar du hela resan, från dörr till dörr. Cabforce transporterar dig till/från flygplatsen och till/från mötet eller hotellet. Du behöver aldrig mer spilla tid på att vänta i taxikö. Chauffören blir uppdaterad om ditt flygs ankomsttid och väntar på dig när du ankommer, de får också uppdateringar kring eventuella förseningar. Chauffören välkomnar dig på flygplatsen, med en skylt med ditt namn, så du behöver inte jaga runt för att försöka hitta bilen eller chauffören.

Fasta priser

Med Cabforce priser vet du i förväg hur mycket transporten kommer kosta, du slipper oron och risken att betala för mycket. I vissa städer är Cabforce priser dessutom 15-20% lägre än de lokala taxipriserna. Och i motsats till när du använder lokala taxiföretag så sker betalningen via CWT. Du slipper prisdiskussioner och kreditkort eller kontant betalning i taxin. Det i förväg meddelade priset dras automatiskt från ditt kreditkort av CWT, efter det att transporten ägt rum.

Cabforce och CWT

När du bokar din nästa resa via CWT kan du enkelt boka dina taxitransporter via Cabforce, som också integreras i din resplan som du får innan avresa. Du slipper tänka på att spara taxikvitto eftersom CWT skickar detta som en följesedel till din e-mail adress. Dessutom har Cabforces bilar och chaufförer alla nödvändiga försäkringar som täcker dig som resenär – allt för att du ska känna dig säker på din resa.

Cabforce är där när du behöver dem, gör din resa lättare och tar väl hand om dig – nästan som en god vän!

 

Bra att veta

  • Cabforce kan endast bokas via CWT’s personliga service*.
  • Bokning, och ev. avbokning, skall ske senast 2 timmar innan upphämtning.
  • Betalning sker via CWT, du skall inte betala i taxin.
  • Cabforce erbjuder kundservice dygnet runt.
  • Du får en bekräftelse på bokningen från Cabforce via sms.
  • Cabforce erbjuder 15-20% lägre priser än lokala taxibolag.

*/ Kommer vara bokningsbart i Online bokningsystem inom kort.

Välj bland 3 bil- och priskategorier:

  • Best value – Lägst pris, normalstor bil med plats för 2-3 personer.
  • Executive – Lite dyrare och exklusivare samt t.ex. bagageservice i och ur bilen av chauffören. Plats för 2-3 personer.
  • Minibuss – För grupper eller plats för extra bagage. Plats för 5-8 personer.

Tidigare artikel

MAKTEN LIGGER HOS RESENÄREN

Nästa artikel

Säkerhet och trygghet - överst på agendan för 2016