Hem»April 2016»PÅ RÖDA MATTAN I LONDON

PÅ RÖDA MATTAN I LONDON

0
Delat
Pinterest Google+


HÄR BJUDER CWT MEETINGS & EVENTS PÅ GODA IDÉER OM HUR DU KAN FÅ DINA EVENTDELTAGARE ATT KÄNNA SIG SOM ”CREME DE LA CREME”, OCH TAR DIG VIA VIP-INGÅNGEN TILL LONDONS MEST HIPPA STÄLLEN FÖR OLIKA ARRANGEMANG.


 

Superstar för en kväll

Nyckeln till att skapa ett framgångsrikt arrangemang är att du känner dina deltagare så väl att du kan fokusera på de detaljer som imponerar mest på dem. Du behöver inte nödvändigtvis välja en dyr champagne eller ge fina presenter för att vinna deltagarnas gunst. Låt dem i stället få känna på hur det känns att vara superstar för en kväll! Här handlar det om att ha den rätta inramningen, precis som vid en teaterföreställning. Låt deltagarna bli förförda av miljön och ge dem en möjlighet att glömma vardagens bestyr för en stund.

 

Location, location, location

Människor har större benägenhet att anmäla sig till arrangemang som fascinerar dem. Helst skall arrangemanget hållas på ett ställe med en intressant historia. Har en känd film blivit inspelad där? Har där bott intressanta, kända människor på hotellet? Eller finns det en annan rolig historia som gör platsen värd att tala om?

 

Ser läckert ut

Första intrycket är det som man kommer ihåg. Du behöver imponera på dina gäster redan från starten. Det är just därför som den röda mattan har blivit en sådan stark symbol. Ingen har något tvivel om vilken kaliber det är på arrangemanget man kommer till, om den röda mattan ligger vid ingången. Mattan sätter ribban för det hela, och skapar en stämning präglad av glitter och glamour. Garvade evenemangsfixare vet självfallet att det skall mera till än endast den röda mattan för att skapa ett VIP-arrangemang. Det viktigaste är dock, att starten är fläckfri och duperar deltagarna.

Det behöver inte betyda att du måste ha en stor budget. Du kan imponera på dina deltagare genom att låta form och innehåll samverka till någonting stort och bra med små visuella detaljer, musik och – viktigast av allt – det oförglömliga välkomnandet. Låt t ex aldrig deltagarna stå i kö – jackor och väskor skall kunna avlämnas i lugn och ro. Det är också en väldigt bra idé att direkt servera en extravagant cocktail, och låta välkomnandet sätta standarden för resten av aftonen. För ett lyckat evenemang behöver man skapa en atmosfär av förväntan och spänning redan från start.

 

Mera glitter och glamour

Du kan också ha en ”paparazzi-fotograf” vid ankomsten (bilderna kan ges som en liten present när deltagarna åker hem), organisera speciella VIP-områden och om dina gäster övernattar, kan du se till att det på rummen ligger en liten unik hälsning och väntar på dem.

CWT Meetings & Events rekommenderar fem platser i London, som kan skapa den helt rätta inramningen, om du skall arrangera en enastående upplevelse – full av glitter och glamour. Här kommer deltagarna att känna sig som väldigt speciellt utvalda, som om de vore på väg upp för den röda mattan under hela arrangemanget!

 

The London Film Museum, Covent Garden

För att få deltagarna att känna sig som filmstjärnor för en kväll så är det The London Film Museum, som är platsen där det kan hända! Ett fantastiskt ställe med världens största samling av original James Bond-bilar.

 

Shangri-La at The Shard

En vacker och ikonisk byggnad från 2013 med den högsta utsiktspunkten inom EU, varifrån du kan se hela London. Deltagarna blir helt klart imponerade av att få stå på ”toppen” av London!

 

ME London – 5-stjärnig takterrass

På 10:e våningen på det välkända hotellet ME London hittar man en helt fantastisk takterrass med bar och lounge. Härifrån har man en härlig utsikt över staden och man kan bl a se Tower Bridge, The Shard, London Bridge, St. Pauls Cathedral, Tate Modern, London Eye och Houses of Parliament. Här kan du överraska och imponera på dina deltagare med barens prisade cocktails

 

Corinthia Hotel London

En mycket majestätisk, charmig, viktoriansk byggnad. Ett perfekt ställe för intima middagar och storslagna champagnemottagningar.

 

Taj 51 Buckingham Gate, Westminster

Det kan inte bli mycket mer kungligt än så här! Här får dina deltagare en sann royalistisk upplevelse. Huset har den vackraste innergård man kan tänka sig, med en viktoriansk fontän i mitten. Fontänen omgärdas av sjölejon i vacker grönlaserad lergods.

 

Drømmeevent i London

  • 829 deltagare till musikalen ”Sunset Boulevard”
  • 829 ”after the theatre fish & chips”
  • 829 gäster väl hemma i säng på hotellet

Då är man lycklig!

Kirsten Gundersen, Project Manager CWT Meetings & Events 

 

 

 

Tidigare artikel

PORTUGALS TVÅ VACKRASTE STÄDER – RAMEN FÖR DITT NÄSTA ARRANGEMANG

Nästa artikel

MAKTEN LIGGER HOS RESENÄREN