Hem»November 2016»CWT Meetings & Events lanserar unikt onlineverktyg för bokning av möteslokaler

CWT Meetings & Events lanserar unikt onlineverktyg för bokning av möteslokaler

0
Delat
Pinterest Google+

 

Idag lanserar CWT Meetings & Events, i samarbete med MeetingPackage.com, ett onlineverktyg för att söka, boka och hantera möteslokaler. Produkten lanseras under namnet CWT Easy Meetings.
CWT Easy Meetings är en användarvänlig bokningsplattform, utformad för att göra livet enklare för mötesbokare och mötesarrangörer. Det är som en traditionell hotellbokningssajt men för möteslokaler”, berättar Pernilla Andrén, chef för CWT Meetings & Events i Norden.

CWT Meetings & Events vet ett det finns ett behov på marknaden för att kunna göra snabba och enkla bokningar för små och medelstora möten. Idag löser kunden detta genom att manuellt ringa och maila runt till olika leverantörer, men med CWT Easy Meetings kan de på ett enkelt sätt scanna av potentiella möteslokaler och jämföra priser.

”Det känns oerhört positivt att gå in i detta samarbete vilket möjliggör att vi som enda rese- och mötesarrangör kan erbjuda våra kunder den här tjänsten. Det kommer att ge tidsbesparing och bättre kontroll för kunden”, fortsätter Pernilla Andrén.

 

cwt-easy-meetings-1

 

Oavsett om ett företag redan har ett Strategic Meetings Management Program (SMMP) implementerat eller inte så bidrar denna lösning till att driva besparing, minska risker och göra hela kundens mötesprocess mer effektiv.

”Genom att använda detta verktyg i kombination med våra övriga tjänster blir det enklare att få en bättre övergripande bild av de totala mötesinvesteringarna. När vi har den bilden kan vi som mötes- och event leverantör hjälpa kunden att analysera, effektivisera, samordna och driva hela mötesinvesteringen”, avslutar Pernilla.

Jonas Ahola, Managing Dirctor hos MeetingPackage.com, förklarar att detta nya samarbete kommer att ha positiva effekter för båda inblandade parter och att de kommer att kicka igång samtidigt i Finland, Danmark, och Sverige.

”Vi vill erbjuda företag en samlingsplattform där de kan hantera allt som har med deras mötesbokningar att göra och det är viktigt för oss att prisbilden är så transparent som möjligt. Genom att ingå detta samarbete med CWT Meetings & Events  gör vi erbjudandet tillgängligt på bred front, till så många företag som möjligt, på ett smidigt och effektivt sätt”, säger Jonas Ahola.

Vill du veta mer, se vår CWT Easy Meetings video här.

Tidigare artikel

Air France KLM BlueBiz - registrera er till BlueBiz och delta i en utlottning av en resa till valfri destination inom Europa med KLM

Nästa artikel

Virpi Paasonen blir ny chef för Carlson Wagonlit Travel i Norden