Hem»November 2016»Virpi Paasonen blir ny chef för Carlson Wagonlit Travel i Norden

Virpi Paasonen blir ny chef för Carlson Wagonlit Travel i Norden

0
Delat
Pinterest Google+

 

Den 1 december tillträder Virpi Paasonen som ny chef för Carlson Wagonlit Travel (CWT) i Norden. Hon fortsätter samtidigt att verka som VD för CWT i Finland. Johan Wilson, som tidigare lett den nordiska verksamheten har gått vidare inom koncernen och tagit över ansvaret för en av CWT’s viktigaste marknader – Storbritannien och Irland.

– Det känns spännande att kliva in en ny roll och jag ser fram emot möjligheten att jobba tätare med hela den nordiska organisationen och även med kunderna, säger Virpi Paasonen. – CWT har nyligen förnyat sin globala strategi och det känns oerhört intressant att vara den som implementerar denna strategi i de nordiska länderna.

– Den nya strategin handlar om att fortsätta utveckla, vara innovativa och använda ny teknologi som går helt i linje med vad våra kundföretag behöver för att driva sin verksamhet och för att livets ska bli så enkelt som möjligt för deras affärsresenärer.

– Vi har redan idag en rad produkter och tjänster för affärsresenärer och även för de som organiserar möten. Förhoppningsvis känner många redan till CWT’s egen reseapp, CWT To Go, som numera även erbjuder hotellbokningsfunktionalitet. Alldeles nyligen, lanserade vi också en unik onlineprodukt för bokning av mötesfaciliteter i CWTEasyMeetings.com
– Förutom att vi vill fokusera på vårt teknologierbjudande så kommer vi att säkerställa att vår fantastiska kundservice fortsätter att vara lika fantastik även i framtiden så att personlig service och teknologi möts på ett bra sätt.

– Jag kommer att gå in i min nya roll med den starka övertygelsen att vår tekniska plattform, vår innovationstakt och vår högkvalitativa personliga service kommer att bidra till att vi fortsätter att vara marknadsledande och även att vi växer på nordisk nivå.

Tidigare artikel

CWT Meetings & Events lanserar unikt onlineverktyg för bokning av möteslokaler

Nästa artikel

CWT ENERGY, RESOURCES & MARINE