Hem»Januar 2017»CWT ENERGY, RESOURCES & MARINE

CWT ENERGY, RESOURCES & MARINE

0
Delat
Pinterest Google+

 

Alla kunder har olika behov när det kommer till travel management tjänster. CWT Energy, Resources & Marine (ERM) är exporter på att skräddarsy tjänster och optimera reseprogram för företag inom just energisektorn.

Energibranschen befinner sig fortfarande i en period av stora utmaningar, på grund av fallande oljepriser. Om vi lyssnar på experter på marknaden så kommer den situationen inte att ljusna nämnvärt under 2017. Energiföretagen drar ner både på utgifter och arbetskraft för att spara in på den totala omkostnaderna. Men resor är ofta en nödvändig del av energiföretagens affärs och för att kunna bibehålla drift av oljeplattformar, av gruvbrytning och dylikt. Arbetet måste fortgå på de oljeplattformar där utvinning är som störst och för tillfället och för att få det att fungera krävs specialutbildad arbetskraft som reser mellan olika uppdrag året runt. Det är därför inte möjligt att spara in på resorna i sig utan dessa företag måste hitta besparing genom att optimera sin resepolitik.

CWT ERM hjälper företag inom energisektorn att hitta de outnyttjade besparingsmöjligheterna i sitt reseprogram. Vi vet att de finns där!

CWT ERM tillhandahåller tjänster och rådgivning för företag som verkar inom onshore och offshore prospektering, borrning, oljefält, gruvdrift, marintjänster och liknande.

Du kan läsa mer om CWT ERM på www.cwt-energy-resources-marine.com 

CWT-ERM-logo-Connect

Tidigare artikel

Virpi Paasonen blir ny chef för Carlson Wagonlit Travel i Norden

Nästa artikel

IF YOU’RE GOING TO SAN FRANCISCO